Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Texnotropia

Εταιρεία

Τεχνοτροπία - Γκαραβέλλας

Έπιπλο Τεχνοτροπία

μια εταιρία τρίτης γενιάς κατασκευαστών επίπλων, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο.

Από το 2005 οι ιδρυτές και συνεχιστές της οικογενειακής παράδοσης, Δημήτρης και Ηλίας Γκαραβέλας δημιούργησαν τις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Εργοστάσιο

Τα έπιπλα Τεχνοτροπία σχεδιάζονται και δημιουργούνται στις υπερσύγχρονες εργοστασιακές της εγκαταστάσεις 2000τμ, όπου πραγματοποιούνται όλες οι παραγωγικές της διαδικασίες. Πλήρως καθετοποιημένη η γραμμή παραγωγής της, είναι οργανωμένη με βάση τον πλήρη και διαρκή έλεγχο για το τελικό επιθυμητό προϊόν.

Διαθέτοντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και τους πιο έμπειρους τεχνικούς, έχει τη δυνατότητα κατασκευής επίπλων, κατά παραγγελία, σε ειδικές διαστάσεις.

Η παράδοση των επίπλων γίνεται πάντα στους πιο γρήγορους χρόνους, καλύπτοντας ακόμη και την ανάγκη άμεσης κατασκευής μεγάλου όγκου παραγγελιών.

Ποιότητα

Κάθε προϊόν Τεχνοτροπία, είναι αποτέλεσμα μιας παραγωγικής διαδικασίας, αυστηρά προσαρμοσμένης σε ποιοτικά πρότυπα που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την εργονομία του.

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι διαρκής και συνοδεύει κάθε προϊόν σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από την πρώτη ύλη μέχρι την τελική του έκθεση προς τον καταναλωτή.

Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής των επίπλων Τεχνοτροπία, πιστοποιείται από το ISO9001 2008 για τη διαχείριση της εταιρίας, το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η περιβαλλοντολογική της ευαισθησία, τεκμηριώνεται από τη χρήση φυσικών και ανακυκλωμένων υλικών. Κάθε προϊόν Τεχνοτροπία είναι φτιαγμένο με απόλυτο σεβασμό για τη φύση και τον καταναλωτή.

Υπηρεσίες

Εκτός από τα μοναδικά της προϊόντα η Τεχνοτροπία προσφέρει στη διάθεσή σας, μια σειρά καινοτόμων υπηρεσιών:

Διακοσμητές Μια ξεχωριστή υπηρεσία που σας προσφέρεται δωρεάν και σας βοηθά να δημιουργήσετε το σπίτι που εκφράζει το προσωπικό σας στιλ, με τη βοήθεια των έμπειρων συνεργατών μας.

After sales service Οτιδήποτε συμβεί στα έπιπλα το εξειδικευμένο προσωπικό της Τεχνοτροπία αναλαμβάνει την επιδιόρθωση και μάλιστα χωρίς περιορισμούς, για πάντα.

Επενδύοντας διαρκώς σε νέα τεχνολογία και καινοτομία, η Τεχνοτροπία επιτυγχάνει τη βελτιστοποίησης της παραγωγής, που της επιτρέπει τη διάθεση των προϊόντων στην πιο ισορροπημένη σχέση ποιότητας-τιμής.

 

Είναι μεγάλη μας τιμή να εμπιστευτείτε σε εμάς το σπίτι ή την επιχείρηση σας.

signature

1ο χλμ Μουζακίου - Μαυροματίου  |  Καρδίτσα, Τ.Κ. 43060  |  Τηλ: 24450 41396  |  Fax: 24450 43204  |  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                   Βρείτε μας στο χάρτη